Palilula - Višnjička Banja - 2.0

Šifra nekretnine : 22442

Prodaja 105.000 € - Stan
63.50 m22.0 SobeTA III/IV  Štampaj
Lokacija: Višnjička Banja Ulica: Višnjička standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1970 

Jako prostran i funkcionalan stan na mirnoj lokaciji u Višnjičkoj Banji.
Stan poseduje dve sobe, trpezariju, odvojenu kuhinju koja je adaptirana iz lodje, kupatilo, kao i dve terase, jedna koja ima pogled na Višnjičku ulicu i Dunav, dok je druga orijentisana ka šumi. Ispred same zgrade je stajalište autobusa 32 i 32E, kao i parking koji pokriva dovoljno mesta za sve stanare. Stan se nalazi na trećem spratu zgrade bez lifta u izvornom je stanju i za renoviranje.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.0

2.0 | 55m2 | 115.000 €
U ponudi je dvosoban stan, vodi se kao prizemlje a u visini je prvog sprata, novogradnja iz 2012, ozakonjen. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, trpezariju sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, ostavu. Pripadajuće parking mesto. U mirnoj ulici, mala zgrada sa 5 stanova. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Borča - 2.0

2.0 | 50m2 | 90.000 €
Stan u Borči pored pijace, doma zdravlja i parka. U blizini su svi neophodni sadržaji i autobuski prevoz, linije 96, 95 i 85. Dvostrano orijentisan, sever-jug u veoma očuvanom, izvornom stanju. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, terase i kupatila. Grejanje je na TA peć, tako da je infostan veoma mali. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.5

2.5 | 50m2 | 126.500 €
U ponudi je 2.5 stan koji je adaptiran iz 1.5. Uknjižen na 50m2 a sa terasom ( mereno) je 54m2. Nalazi se u mirnom kraju sa mnogo zelenila. Parkovi su između zgrada Energoprojekt gradnje od crvene fasadne cigle. U blizini je osnovna škola, marketi, pijaca i autobuska stanica. Sastoji se od dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, terase, hodnika i ostave. Adaptacijom je prilagođen porodičnom stanovanju. Zgrade su kvalitetno urađene pa i stepenište nije naporno iako je na 3/4 spartu bez lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije