Palilula - Borča - 2.0

Šifra nekretnine : 21792

Prodaja 90.000 € - Stan
50.00 m22.0 SobeTA I/II  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Mihaila Šolohova stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Stan u Borči pored pijace, doma zdravlja i parka. U blizini su svi neophodni sadržaji i autobuski prevoz, linije 96, 95 i 85.
Dvostrano orijentisan, sever-jug u veoma očuvanom, izvornom stanju.
Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, terase i kupatila.
Grejanje je na TA peć, tako da je infostan veoma mali.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Botanička Bašta - 1.5

1.5 | 37m2 | 76.400 €
U ponudi je stan u suterenu zgrade, 1.5 soban. Sastoji se od dve prostorije, jedna ima prozor do ulice. Izvorno stanje, suv, odličan za izdavanje na dan ("stan na dan"). Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.0

2.0 | 63.5m2 | 105.000 €
Jako prostran i funkcionalan stan na mirnoj lokaciji u Višnjičkoj Banji. Stan poseduje dve sobe, trpezariju, odvojenu kuhinju koja je adaptirana iz lodje, kupatilo, kao i dve terase, jedna koja ima pogled na Višnjičku ulicu i Dunav, dok je druga orijentisana ka šumi. Ispred same zgrade je stajalište autobusa 32 i 32E, kao i parking koji pokriva dovoljno mesta za sve stanare. Stan se nalazi na trećem spratu zgrade bez lifta u izvornom je stanju i za renoviranje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.0

2.0 | 55m2 | 115.000 €
U ponudi je dvosoban stan, vodi se kao prizemlje a u visini je prvog sprata, novogradnja iz 2012, ozakonjen. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, trpezariju sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, ostavu. Pripadajuće parking mesto. U mirnoj ulici, mala zgrada sa 5 stanova. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije