Zlatibor - Tornik - 3.92a

Šifra nekretnine : 19487

Prodaja 99.900 € - Plac
3.92 ari Štampaj
Lokacija: Tornik 

Najbliži plac ski centru, uz samu granicu ski centra, na glavnom asfaltiranom putu.
Do zicare sestosed 100m.
Pogodan za investitore. Porodična gradnja indeks izgrađenosti 0,8.
Za ugostiteljstvo 1,2. Spratnost 3+1.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Mali Požarevac - 30ari

30ari | 90.000 €
Na prodaju plac površine 30 ari u Malom Požarevcu, opština Sopot. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji na par minuta od auto-puta Beograd-Niš i 20 minuta od Beograda. Blizina Kosmaja i Avale, Markovackog jezera, jezera Tresnja kao i 20 km udaljenosti od reke Dunav. Odlična saobraćajna povezanost sa sa gradovima Mladenovac, Smederevo, Grocka i ostalim većim gradovima Srbije. Struja, gradska voda i gas uz plac. Celom širinom izlazi na asfaltni put. Plac je ravan. Dozvoljenja gradnja. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 24a

24ari | 114.000 €
Izuzetna prilika Prodaje se zemljište nadomak Beograda površine 24 ara pored Ibarske magistrale, cca 150 metara od pumpe Cryogas. Dimenzije cca 20m x 120m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Pančevački put - 16.87a

16.87ari | 85.000 €
Zemljište površine 16.87a, sa širinom fronta od 20.83m, nalazi se na izvanrednoj lokaciji duž Pančevačkog puta. Prema Informaciji o lokaciji iz 2023. godine, predviđeno je za privredno-komercijalne delatnosti. Detaljnije informacije o lokaciji dostupne su na uvid zainteresovanima. Iskoristite priliku da istražite mogućnosti koje ovo zemljište pruža za vaše poslovne poduhvate. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije