Čukarica - Rušanj - 24a

Šifra nekretnine : 16112

Prodaja 120.000 € - Plac
24.00 ari Štampaj
Lokacija: Rušanj 

***
IZUZETNA PRILIKA
Prodaje se zemljište nadomak Beograda površine 24 ara pored Ibarske magistrale, cca 150 metara od pumpe Cryogas.
Dimenzije cca 20m x 120m.
Cena: 120.000 eura.
Prodaje se plac pored datog u površini od 40 ari, cena 200.000 eura, pogledati na sajtu Agencije.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Železnik - 36a

36ari | 144.000 €
Železnik, građevinska parcela. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Sremčica - 18.2a

18.2ari | 91.000 €
Na prodaju gradsko građevinsko zemljište u zoni porodične gradnje, na 1km udaljenosti od glavne saobraćajnice koja prolazi kroz naselje Sremčica. U okolini u kojoj su već izgrađene kuće. Sastoji se iz četiri susedne parcele. Gradska voda, struja bez kanalizacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Ostružnica - 33a

33ari | 170.000 €
Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd. DUP-om je predviđena individualna gradnja. Od Terazija do placa je 19km. Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2. Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija. Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica. Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas... Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike. Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine. Kamp prikolica komplet opremljena za život. Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije