Smederevo - Senjak - 55m2+3ara

Šifra nekretnine : 18973

Prodaja 49.000 € - Kuća
55.00 m23.00 ari2.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

Senjak, sporedna ulica kod gradske pekare. Dvosobna kuća za renoviranje i plac od tri ara.
Mirna ulica u prijatnom okruženju, ravan plac, garaža u dvorištu. Dvestotine metara od prevoza, prodavnice.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 92m2

3.0 | 92m2 | 9.07ari | 49.500 €
Centar, ulica Prote Mateje. Trosobna kuća na dva nivoa, na 4.5 ari placa, u izvornom stanju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Zlatno brdo - 99m2+5ari

4.0 | 99m2 | 5ari | 47.000 €
Kuća na Zlatnom brdu, Gorička ulica, 4km od centra Smedereva, četvorosobna na dva nivoa. Prijatno okruženje, struja, gradska voda. Na placu od 5 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Ralja - 201m2+4,74ara

4.0 | 201m2 | 4.74ari | 43.000 €
Ralja, centar sela. Renovirana kuća od 133 kvadrata i pomoćne prostorije, garaža od 68 kvadrata. Plac 4.74 ara, izlaz na dve ulice. 100 m od prodavnice, prevoza, škole, igrališta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije