Smederevo - Ralja - 201m2+4,74ara

Šifra nekretnine : 18955

Prodaja 43.000 € - Kuća
201.00 m24.74 ari4.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

Ralja, centar sela. Renovirana kuća od 133 kvadrata i pomoćne prostorije, garaža od 68 kvadrata. Plac 4.74 ara, izlaz na dve ulice.
100 m od prodavnice, prevoza, škole, igrališta.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Zlatno brdo - 99m2+5ari

4.0 | 99m2 | 5ari | 47.000 €
Kuća na Zlatnom brdu, Gorička ulica, 4km od centra Smedereva, četvorosobna na dva nivoa. Prijatno okruženje, struja, gradska voda. Na placu od 5 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Carina - 37m2+3,34ara

3.0 | 37m2 | 3.34ari | 38.000 €
Kuća na Carini, Vučački put, plac 3,34ara. Uknjižena na 37 kvadrata merenjem utvrđeno ima 65 kvadrata. Dvosoban stan u prizemlju i potkrovlje. U izvornom stanju, garaža, pomoćne prostorije, podrum. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Senjak - 55m2+3ara

2.0 | 55m2 | 3ari | 49.000 €
Senjak, sporedna ulica kod gradske pekare. Dvosobna kuća za renoviranje i plac od tri ara. Mirna ulica u prijatnom okruženju, ravan plac, garaža u dvorištu. Dvestotine metara od prevoza, prodavnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije