Pančevo - Stara Misa - 271m2+5a

Šifra nekretnine : 17904

Prodaja 179.500 € - Kuća
271.00 m25.00 ari6.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Stara Misa Ulica: Kozaračka Telefonskih linija: 1 

Prodaje se nova kuća, neuseljavana, uknjižena na korisnu površinu 158m2, grejne 104m2 i građevinske 271m2.
Udaljenost od centra Pančeva 3km. Plac 5ari.
Mogućnost 3 stambene jedinice. Priključak na kanalizaciju.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 229m2 + 2,61ari

5.0 | 229m2 | 2.61ari | 180.000 €
Centar kod Ladne Vode, polovina renovirane kuće - dupleks stan na drugom i trećem spratu od 185m2 i poslovni prostor u prizemlju od 44m2 + 12m2 neuknjiženih. Deo stana na drugom spratu od 120m2 luksuzno sređeno, potkrovlje od 65m2 je u izvornom stanju. Poslovni prostor u prizemlju je višenamenski. Centralno grejanje na gas, parking za četiri automobila u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 200m2

10.0 | 200m2 | 180.000 €
Odlična kuća u Janka Čmelika, širina fronta je 17m, na placu od 35ari. Uknjižena stara kuća 47m2, u istom dvorištu još jedan objekat spratnosti PR+1 od 153m2 koji nije legalizovan. Odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Jakovo - 207m2+5,71ar

4.0 | 207m2 | 5.71ari | 176.000 €
Kuća sa upotrebnom dozvolom na 5,71ari placa u odličnom stanju, bez većih ulaganja, nedaleko od uključenja na auto-put Miloš Veliki blizina autobuskog stajališta i snabdevanja, osnovne škole..... Glavna kuća 136m2 sastoji se od dnevne sobe sa kaminom, tri spavaće sobe, kupatila, hodnika, terase sa kaminom. Ispod kuće je podrum. Pomoćna kuća se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, kupatila i galerije. Na placu se nalazi garaža i pomoćni objekat (ostava) kao i zidani roštilj, pušnica.....pomoćni objekti ukupno 71m2. Kuća je priključena na gas sa mogućnošću grejanja i na čvrsta goriva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije