Surčin - Dobanovci - 200m2

Šifra nekretnine : 16715

Prodaja 180.000 € - Kuća
200.00 m210.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Dobanovci Ulica: Janka Čmelika Telefonskih linija: 1 

Odlična kuća u Janka Čmelika, širina fronta je 17m, na placu od 35ari.
Uknjižena stara kuća 47m2, u istom dvorištu još jedan objekat spratnosti PR+1 od 153m2 koji nije legalizovan.
Odmah useljiv.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Jakovo - 207m2+5,71ar

4.0 | 207m2 | 5.71ari | 176.000 €
Kuća sa upotrebnom dozvolom na 5,71ari placa u odličnom stanju, bez većih ulaganja, nedaleko od uključenja na auto-put Miloš Veliki blizina autobuskog stajališta i snabdevanja, osnovne škole..... Glavna kuća 136m2 sastoji se od dnevne sobe sa kaminom, tri spavaće sobe, kupatila, hodnika, terase sa kaminom. Ispod kuće je podrum. Pomoćna kuća se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, kupatila i galerije. Na placu se nalazi garaža i pomoćni objekat (ostava) kao i zidani roštilj, pušnica.....pomoćni objekti ukupno 71m2. Kuća je priključena na gas sa mogućnošću grejanja i na čvrsta goriva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Ledine - 110m2 + 2.2a

10.0 | 110m2 | 2.2ari | 195.000 €
Blizinom nove crkve, autobuskog prevoza i svih potrebnih pogodnosti, ova kuća luksuznog dizajna, sa svojih 110m2 prostora vam pruža savršenu kombinaciju stila, praktičnosti i udobnosti. Prostorije: Kuhinja, dnevna soba i trpezarija su spojene, dve spavaće sobe i dva kupatila. Malo dvorište. Ova kuća vam nudi izbor u grejanju - na struju ili kotao. Kuća za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Surčin - 186m2

7.0 | 186m2 | 5.5ari | 200.000 €
Izuzetna kuća u Glavnoj ulici, održavana, na 5.5 ari placa sa garažom i šupom. U prizemlju 4 prostorije, na spratu dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo. Iz dnevne sobe se izlazi na prelepu terasu u dvorištu. Dvorište lepo održavano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije