Stara Pazova - Surduk - 182m2+23a, hitno

Šifra nekretnine : 17900

Prodaja 85.000 € - Kuća
182.00 m223.00 ari5.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Surduk Ulica: Brđanska Telefonskih linija: 1 

U centru Surduka, stara uknjižena kuća od 1802m2 sa velikim građevinsim placem.
Hitna prodaja.
Nekretnina za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Stara Pazova - Elektrodistribucija - 440m2+4,8ari

8.0 | 440m2 | 4.8ari | 200.000 €
Blizu centra kod Elektrodistribucije u mirnoj ulici sa lepim okruženjem, nalazi se ova kuća iz 1986-te godine. Kuća je građena kvalitetno sa lepo osmišljenim rasporedom prostorija. U suterenu se nalaze četiri prostorije, cisterna od 6000l i kotlarnica. Prizemlje kuće je dvostrano sa više ulaza, a od prostorija ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, toalet, kupatilo, kuhinju, trpezariju veličine veće sobe i terase. Na prvoj etaži su tri sobe, dve terase, kupatilo i u potkrovlju dve sobe, kupatilo i dve terase. U dvorištu se nalazi zidani objekat sa dve garaže, letnjom kuhinjom, letnjikovcem i ostavama. Plac je četvrtastog oblika, ravan, ograđen zidanom ogradom i sa prednje strane kuće metalnom kapijom sa dva kolska ulaza. U kući je uvedeno etažno grejanje na gas, struju, lož ulje i čvrsto gorivo. Kuća je uknjižena, korisne površine 440m2 plus suteren i pomoćni objekti. Fasada kamena ispuna. Za svaklu preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije