Stara Pazova - Elektrodistribucija - 440m2+4,8ari

Šifra nekretnine : 17010

Prodaja 200.000 € - Kuća
440.00 m24.80 ari8.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Centar stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1986 

Blizu centra kod Elektrodistribucije u mirnoj ulici sa lepim okruženjem, nalazi se ova kuća iz 1986-te godine. Kuća je građena kvalitetno sa lepo osmišljenim rasporedom prostorija.
U suterenu se nalaze četiri prostorije, cisterna od 6000l i kotlarnica. Prizemlje kuće je dvostrano sa više ulaza, a od prostorija ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, toalet, kupatilo, kuhinju, trpezariju veličine veće sobe i terase.
Na prvoj etaži su tri sobe, dve terase, kupatilo i u potkrovlju dve sobe, kupatilo i dve terase.
U dvorištu se nalazi zidani objekat sa dve garaže, letnjom kuhinjom, letnjikovcem i ostavama.
Plac je četvrtastog oblika, ravan, ograđen zidanom ogradom i sa prednje strane kuće metalnom kapijom sa dva kolska ulaza.
U kući je uvedeno etažno grejanje na gas, struju, lož ulje i čvrsto gorivo.
Kuća je uknjižena, korisne površine 440m2 plus suteren i pomoćni objekti.
Fasada kamena ispuna. Za svaklu preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Nova Pazova - kuća i PP - 840m2+12a

10.0 | 840m2 | 12ari | 260.000 €
Stambeno-poslovni objekat na 12 ari placa u Novoj Pazovi sastoji se od: - gornje kuće od 150m2 u kojoj ima 4 spavaće sobe,kupatilo,odvojen WC,ostava,dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i terasom od 50m2 - donje kuće od 90m2 u kojoj ima 2 spavaće sobe,dnevni boravak,kuhinja,trpezarija i kupatilo - poslovnog prostora u kojem je proizvodni pogon od 400m2, magacinski prostor 200m2, 3 kancelarije na spratu i 1 u prizemlju, industrijska struja 90kv Stambene jedinice su potpuno odvojene i funkcionišu zasebno.Grejanje je etažno na gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Stara Pazova - Surduk - 180m2+57a, hitno

5.0 | 180m2 | 57ari | 85.000 €
U centru Surduka, stara uknjižena kuća od 180m2 sa 57a građevinskog placa. Hitna prodaja. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije