Batočina - Batočina - 45m2+72m2+160m2 na 39+35ari

Šifra nekretnine : 17389

Prodaja 95.000 € - Kuća
277.00 m274.00 ari10.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

Prodaje se kuća u Batočini 160m2, uknjižena , 39ari placa, novogradnja, dvoetažna i dve manje od 45m2 i 72m2 na placu od 35ari.
Za više informacija kontaktirati agenciju Beostil.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - 157m2

6.0 | 157m2 | 97.000 €
Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka. Nije potrebno dodatno ulaganje. Plac: 5ari. Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2. Spratnost: Pr+Pk Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik. Grejanje: etažno na struju Uknjižen vlasnik. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 147m2 + 3ara

5.0 | 147m2 | 3ari | 92.000 €
Kuća kod Ladne Vode, renovirana pre šest godina. Pet soba na dva nivoa, kotlarnica, dva mokra čvora, terasa, PVC, popločano dvorište. Interfon, automatska kapija, video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Grocka - 6.0 + 10,5ari

6.0 | 90m2 | 10.5ari | 99.000 €
Porodična kuća u Grockoj, površine 90m2 na placu od 10,5ari. Nalazi se u blizini Smederevskog puta, na samo 1km od centra Grocke. u blizini, na 200m autobusko stajalište. Kuća je za adaptaciju, parcela ograđena i zadnji deo ima pogled ka Dunavu. Grejanje etažno na čvrsto gorivo, priključak na gradski vodovod, plus bunar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije