Grocka - Grocka - 6.0 + 10,5ari

Šifra nekretnine : 16508

Prodaja 99.000 € - Kuća
90.00 m210.50 ari6.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Grocka Ulica: Preradovićeva standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1987 

Porodična kuća u Grockoj, površine 90m2 na placu od 10,5ari. Nalazi se u blizini Smederevskog puta, na samo 1km od centra Grocke. u blizini, na 200m autobusko stajalište.
Kuća je za adaptaciju, parcela ograđena i zadnji deo ima pogled ka Dunavu.
Grejanje etažno na čvrsto gorivo, priključak na gradski vodovod, plus bunar. Uknjiženo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Leštane - 317m2+17.35a

10.0 | 317m2 | 17.35ari | 99.999 €
Na granici Leštana i Kaluđerice prodaje se ozakonjena kuća od 350m2 i 30ari placa. 150m2 u osnovi. Postoji mogućnost pravljenja više stambenih jedinica. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 52m2+15ari

2.5 | 52m2 | 15ari | 100.000 €
U dogovoru sa Vlasnikom moguće izdavanje kuće, placa ili garaže za razne usluge kao što su radionice, magacin, itd. U najmirnijem delu Kaluđerice nalazi se plac od 15ari sa kućom površine od 52m2. Ogradjen, sa uredjenim dvorištem, izbetoniranom stazom od ulice do same kuće kao i kapijom sa posebnim ulazom za automobil. Kuća se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom, dodat je montažni deo na postojeću kuću u kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe. Kuća poseduje inverter klimu, uknjižena je i prijavljena na struju i vodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - 157m2

6.0 | 157m2 | 97.000 €
Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka. Nije potrebno dodatno ulaganje. Plac: 5ari. Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2. Spratnost: Pr+Pk Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik. Grejanje: etažno na struju Uknjižen vlasnik. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije