Čukarica - Banovo brdo - 588m2

Šifra nekretnine : 16980

Prodaja 1.185.000 € - Poslovni prostor
588.00 m2TA III/IV  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Požeška Telefonskih linija: 1 

Na odličnoj lokaciji u samom centru Banovog brda, prodaje se poslovni prostor, koji se nalazi na 3 i 4 spratu u zgradi sa liftom.
Na 3 spratu (315m2), nalaze se 3 kancelarije, jedna velika prostorija koja može da se adaptira po želji.
Hodnik, kuhinja i 2 toaleta. Pripada mu i terasa (80m2).
Na 4 spratu (273m2)nalaze se takođe 3 kancelarije, hodnik, jedna velika prostorija koja može da se adaptira (trenutno je fitnes centar), 2 toaleta i 1 kupatilo.
Prostor se može kupiti kao celina ili samo jedan sprat.
Ispred zgrade se nalazi veliki parking.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Čukarica - Čukarička Padina - 193m2

193m2 | 600.000 €
U ponudi je poslovni prostor pogodan za razne delatnosti kao što su prodavnice, kladionice, teretane, medicinske ordinacije, kancelarije i ostale namene. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije