Šifra nekretnine : 17238

Prodaja 850.000 € - Poslovni prostor
438.00 m2 Štampaj
Lokacija: Aerodrom Telefonskih linija: 1 

Prodaje se lokal na Aerodromu, novogradnja, uknjižen, 438m2.
Lokal je izdat kompaniji Delhaize na 10 godina.
Cena + pdv

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kragujevac - Aerodrom - 1798m2

1798m2 | 1.980.000 €
Prodaje se poslovni prostor u novoizgrađenom poslovnom objektu na Aerodromu, uknjižen, 1798m2, ima poseban glavni ulaz iz prizemlja, svoje stepenište i lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom i sastoji se od prostorija u - prizemlju (glavni ulaz, stepenište, lift) - poslovni prostor na galeriji, - poslovni prostor na prvom spratu, - terase površine Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kragujevac - Aerodrom - 2716m2

2716m2 | 3.300.000 €
Prodaje se novoigrađeni poslovni objekat u Kragujevcu, naselje Aerodrom. Ukupna neto površina objekta iznosi 2.716 m2 koja se sastoji od posebnih delova: 1. lokal br.1 Lokal se nalazi u prizemlju zgrade celom njenom površinom. Lokal je izdat kompaniji Deleze (Maxi) na 10 godina. 2. poslovni prostor br.2 Poslovni prostor se nalazi u ostatku poslovne zgrade i sastoji se od: - prizemlje (glavni ulaz, stepenište, lift) - galerija (poslovni prostor) - prvi sprat (poslovni prostor) - terasa Predstavlja jedinstvenu celinu i ima poseban glavni ulaz spolja, ima svoje posebno stepenište i svoj poseban lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom. Prostor će završnim radovima biti prilagodjen kupcu, po dogovoru! 3. podzemna garaža sa prostorijom za ostavu-magacin površine Nalazi se u podrumu zgrade. Povezana je liftom sa ostalim nivoima lokala br.2 Garaža je za izdavanje ili prodaju! Cena poslovnog objekta sa placem je 3.300.000 EUR + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije