Palilula - Višnjička banja - 570m2

Šifra nekretnine : 16862

Prodaja 950.000 € - Kuća
570.00 m25.00 ari11.0 SobeCG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Višnjička Banja Ulica: Dragana Lukića Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2012 

Izuzetna kuća, može da se koristi kao dve zasebne jedinice sa odvojenim dvorištem ili da se etažira kao stanovi, top lokacija!!!
Odvojeno zemljište, vlasnik 1/1.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Borča - 360m2+4.34m2

10.0 | 360m2 | 4.34ari | 370.000 €
Fenomenalna kuća, odnosno tri stambene jedinice, na izuzetnoj lokaciji u Borči. Idealna investicija za vrtić, privatnu školu, ili starački dom. Naravno, i prava porodična kuća. Za svaku preporuku. Video nadzor, daljinsko otvaranje ulazne kapije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije