Palilula - Višnjička banja - 570m2

Šifra nekretnine : 16862

Prodaja 950.000 € - Kuća
570.00 m25.00 ari11.0 SobeCG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Višnjička Banja Ulica: Dragana Lukića Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2012 

Izuzetna kuća, može da se koristi kao dve zasebne jedinice sa odvojenim dvorištem ili da se etažira kao stanovi, top lokacija!!!
Odvojeno zemljište, vlasnik 1/1.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Borča - 320m2

6.0 | 280m2 | 3ari | 410.000 €
U ponudi je izuzetna kuća od 180m2 koja se sastoji od podruma, prizemlja, sprata, tavanskog prostora i tri terase. Funkcioniše kao 5.0 soban stan, četiri spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom. Postoji mogućnost nadogradnje, u dvorištu postoji još jedna stambena jedinica koja ima 100m2 koja se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Borča - 360m2+4.34m2

10.0 | 360m2 | 4.34ari | 370.000 €
Fenomenalna kuća, odnosno tri stambene jedinice, na izuzetnoj lokaciji u Borči. Idealna investicija za vrtić, privatnu školu, ili starački dom. Naravno, i prava porodična kuća. Za svaku preporuku. Video nadzor, daljinsko otvaranje ulazne kapije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Višnjiča Banja - 255m2

5.0 | 255m2 | 3.5ari | 188.000 €
Kuća u najlepšem delu Višnjičke Banje, sa odličnom klimom, ružom vetrova i jedinstvenim pogledom na Dunav. Dvorište, plac od 3,5 ari. U donjem nivou je radionica sa garažom. Na prvom spratu je komotan dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i jedna spavaća soba. Na drugom spratu je spavaći blok sa četiri spavaće sobe i kupatilom. Pogled na Dunav je očaravajući.Vredi pogledati! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije