Palilula - Borča - 230m2 +2.5ara

Šifra nekretnine : 21534

Prodaja 280.000 € - Kuća
230.00 m22.50 ari5.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Olge Petrov standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2010 

Cena nije fiksna, moguć dogovor.

Kuća na izuzetno mirnoj lokaciji u blizini Intesa Banke. Blizina autobuskog stajališta.
Izgrađena je 2010-te godine od 115m2 u osnovi. Na spratu je isto 115m2, a potkrovlje je ostalo neizgrađeno, sem spoljnih zidova i krova, unutrašnjost se može privesti nameni.
Poseduje dvorište od 2,5ara. sastoji se od dnevno-trpezarijskog boravka sa kuhinjom i salona sa barom i kupatilom u prizemlju, a na spratu je spavaći blok koji se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila. Iz dve sobe se izlazi na terasu. Grejanje je etažno na struju, au prizemlju postoji kamin, tako je moguće i grejanje na čvrsto gorivo.
Prava porodična kuća sa komfornim prostorijama, odlične funkcionalnosti.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Krnjača - 259m2

8.0 | 259m2 | 390.000 €
Fenomenalna kuća sa velikim placem. Na svakoj etaži je po jedan stan, od 90m2, 86m2, 47m2. Svi stanovi su prostrani , svetli i trostrano orijentisani. U dvorištu se nalaze dve garaže, letnja kuhinja i ostava za ogrev. Od zrenjaninskog puta udaljena je 1km. Na placu postoji voćnjak. Prilaz kući je asfaltiran, ulična rasveta, kanalizacija. Uknjićena kuća, za keš kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije