Surčin - Dobanovci - 89a

Šifra nekretnine : 16861

Prodaja 180.000 € - Njiva
89.00 ari Štampaj
Lokacija: Dobanovci 

Idealan plac za stovarišta i hale, 40m širine u blizini "Californie". Uknjižen 1/1 Povoljno!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Njiva-Prodaja

Grocka - Begaljica - 3ha 24ara

324.77ari | 165.000 €
Prodaje se poljoprivredno zemljište u Begaljici površine 324 ara pod kajsijama u rodu i nektarinama. Protivgradne mreže su prekrile 1ha i 20 ari, uz plac je sistem za navodnjavanje, sam rezervoar u blizini. Put sa dve strane do ovog poljoprivrednog gazdinstva u Begaljici. Ova najzanimljivija grana privrede, pre svega ako je u pitanju izvoz, pruže velike šanse onima koji se bave voćarstvom. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 28.77a

28.77ari | 120.000 €
U industrijskoj zoni Šimanovaca prodaje se plac od 28ari sa malom kućom. Na placu je voda, struja, asvalt. Širine 22m a dužine 150m. Postoji mogućnost kupovine susednih placeva. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Stara Pazova - Nova Pazova - 86a

86ari | 258.000 €
Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini Delhaize, u neposrednoj blizini autoputa. Može se koristiti za izgradnju firmi i poslovnih prostora. Dužina 429m - širina 20.5m Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije