Stara Pazova - Nova Pazova - 86a

Šifra nekretnine : 16420

Prodaja 258.000 € - Njiva
86.00 ari Štampaj
Lokacija: Nova Pazova Ulica: Vojačka 

Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini Delhaize, u neposrednoj blizini autoputa.
Može se koristiti za izgradnju firmi i poslovnih prostora.
Dužina 429m - širina 20.5m

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Njiva-Prodaja

Čukarica - Fabrika Lepenka - 147ari

147ari | 294.000 €
Prodaje se izuzetan plac, uknjižen, tik uz novi Obrenovački put, na 10-ak kilometara od Beograda, pogodan za industrijske i privredne namene. Površina 147 ari, širina fronta u većem delu placa 50 metara. Nalazi se sa desne strane u pravcu Umke/Obrenovca iz Beograda na stotinak metara od fabrike Lepenka. Postoji mogućnost ulaska/izlaska sa starog Obrenovačkog puta. U blizini dostupni svi potrebni infrastrukturni sadržaji, voda, struja, gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 89a

89ari | 180.000 €
Idealan plac za stovarišta i hale, 40m širine u blizini "Californie". Uknjižen 1/1 Povoljno! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Grocka - Begaljica - 3ha 24ara

324.77ari | 165.000 €
Prodaje se poljoprivredno zemljište u Begaljici površine 324 ara pod kajsijama u rodu i nektarinama. Protivgradne mreže su prekrile 1ha i 20 ari, uz plac je sistem za navodnjavanje, sam rezervoar u blizini. Put sa dve strane do ovog poljoprivrednog gazdinstva u Begaljici. Ova najzanimljivija grana privrede, pre svega ako je u pitanju izvoz, pruže velike šanse onima koji se bave voćarstvom. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije