Čukarica - Žarkovo - 12.44a

Šifra nekretnine : 16820

Prodaja 359.000 € - Plac
12.44 ari Štampaj
Lokacija: Žarkovo Ulica: Poručnika Spasića i Mašere 

Prodaje se plac-građevinsko zemljište koje se sastoji od dve susedne parcele pravougaonog oblika,
sa izrazitim nagibom u zoni dozvoljene poslovno-stambene izgradnje u neposrednoj blizini Trgovačke ulice-magistrale.
Prodaje se isključivo zajedno.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Železnik - 31.9ari

31.9ari | 255.000 €
Železnik, Savska terasa, blizu Ibarske magistrale, namena sportski objekti i kompleksi. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 40a

40ari | 194.000 €
*** IZUZETNA PRILIKA Prodaje se 40 ari zemljišta nadomak Beograda tik uz Ibarsku magistralu na 100-ak metara od Cryogas pumpe. Dimenzije placa cca 35m x 130m. Cena: 200.000 eura. Prodaje se plac pored datog u površini od 24 ara, cena 120.000 eura, pogledati na sajtu Agencije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Ostružnica - 33a

33ari | 170.000 €
Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd. DUP-om je predviđena individualna gradnja. Od Terazija do placa je 19km. Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2. Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija. Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica. Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas... Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike. Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine. Kamp prikolica komplet opremljena za život. Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije