Surčin - Aerodrom - 206.5a

Šifra nekretnine : 16710

Prodaja 2.200.000 € - Plac
206.50 ari Štampaj
Lokacija: Surčin 

Izuzetan plac kod Muzeja vazduhoplovstva.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 6.36ha

636ari | 1.600.000 €
Lokacija na idealnoj poziciji za buduće investitore na 100-ak metara od petlje Sremske gazele kao direktne veze sa Dobanovačkom petljom i Auto putem. Površina od 636 ari u Maletincima, Dobanovci. Već izgrađeni privredni objekti u blizini. Blizina Aerodroma Nikola Tesla i budućeg manjeg Aerodroma. Postoji mogućnost parcelacije zemljišta na manje celine od 1,5-2ha. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Radiofar - 70a

70ari | 1.200.000 €
Odličan plac u građevinskoj zoni! Dozvoljena komercijalna i stambena gradnja. Izlazi na dve ulice. Sva potrebna infrastruktura je na placu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Radiofar - 90ari

90ari | 900.000 €
Odličan plac u zoni gradnje u ulici Vasilija Ostroškog. Front 29m, kompletna infrastuktura na placu. Deljivo na manje parcele od po 30 ari. Uknjiženo. Dozvoljena stambena gradnja, ima izlaz na dve ulice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije