Surčin - Radiofar - 90ari

Šifra nekretnine : 19209

Prodaja 900.000 € - Plac
90.00 ari Štampaj
Lokacija: Radiofar Ulica: Vasilija Ostroškog 

Odličan plac u zoni gradnje u ulici Vasilija Ostroškog. Front 29m, kompletna infrastuktura na placu.
Deljivo na manje parcele od po 30 ari. Uknjiženo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 415a

415ari | 940.000 €
Izuzetna parcela na prodaju pored naselja Singidunum. Prava prilika za vašu investiciju. Povoljno! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Dobanovci - Dobanovačka petlja - 212a

212ari | 1.038.800 €
Prodaje se 212 ari zemljišta u građevinskoj zoni namenjenoj komercijalnim sadržajima na izuzetnom mestu u blizini Dobanovačke petlje u pravcu Dobanovaca, odmah pored Autoputa Beograd-Zagreb. Uknjiženo, u vlasništvu firme. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Radiofar - 158a

158ari | 600.000 €
U ponudi je poljoprivredno zemljište pored aerodroma, fronta 43m, gradnja čvrstih objekata nije dozvoljena, samo montažnih. Sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije