Barajevo - Dražanovac - 70a

Šifra nekretnine : 15521

Prodaja 33.000 € - Plac
70.00 ari Štampaj
Lokacija: Dražanovac Ulica: Brđanska 

***
Plac se nalazi 4.5km od Ibarske magistrale.
Na placu je struja i voda. Put nije asfaltiran. Do Ripanjskog puta 200m.
Plac nije ravan, ima pad, na kraju placa izvor.
Izgrađeno vikend naselje. Uknjiženo. Uglavnom glumci a i oni koji rade u inostranstvu.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Centar - 20ari

20ari | 32.000 €
*** Idealan ravan plac, pored puta, uknjižen, priključci za vodu i struju blizu centra ( par minuta ). Prokića kraj, u blizini prevoza 561A, 5522A, 5530, 5530A, 5530B, 5530D, 55306, 5570. Može da se preparceliše u manje. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Karaula - 46.5a

46.5ari | 50.000 €
*** Plac uz samu ulicu, voda, struja, gas, na samom ulazu u plac. Ravan sa odličnim pogledoim, u blizini jezera, na 30m od autobuskog stajališta. 4km od centra/ od opstine/. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije