Šifra nekretnine : 15778

Prodaja 190.000 € - Plac
204.00 ari Štampaj
Lokacija: Barajevo 

Retko u ponudi!
Izuzetan plac u Barajevu, na top lokaciji, sa fantastičnim pogledom.
Sva infrastruktura.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Barajevo - Dražanovac - 70a

70ari | 55.000 €
Plac se nalazi 4.5km od Ibarske magistrale. Na placu je struja i voda. Put nije asfaltiran. Do Ripanjskog puta 200m. Plac nije ravan, ima pad, na kraju placa izvor. Izgrađeno vikend naselje. Uknjiženo. Uglavnom glumci a i oni koji rade u inostranstvu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije