Novi Beograd - Blok 21 - 2.0

Šifra nekretnine : 22264

Izdavanje 1.000 € - Stan
55.00 m22.0 SobeCG II/V  Štampaj
Lokacija: Blok 21 Ulica: Bulevar Mihajla Pupina Telefonskih linija: 1 namešten 

U ponudi je izvanredno dizajniran i ukusno opremljen stan, smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu.
Nalazi se u neposrednoj blizini Tržnog centra Ušće i luksuznog Hotela Hyatt, čime pruža savršen balans između urbane dinamike i mirnog okruženja.
Stan je dvostrano orijentisan, što omogućava obilje prirodnog svetla tokom celog dana. Okružen zelenilom parka ispuniće sve zahteve modernog i urbanog zivota, a istovremeno omogućavajuci mir i tišinu.
Prostrani bulevari i odlična saobraćajna povezanost čine ovu lokaciju idealnom za sve one koji žele brzo i lako da stignu do svih delova grada.
Stan je opremljen modernim nameštajem i najkvalitetnijim uređajima, pažljivo biranim da pruže maksimalan komfor i estetski užitak.
Izdaje se isključivo na duži vremenski period i savršen je za one koji traže dom u modernom delu Beograda.
Prostorije: ulazni hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PLAĆANJE:Depozit
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, , , ,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Novi Beograd - Blok 23 - 3.0

3.0 | 72m2 | 1.200 €
Trosoban stan, za duži najam. Nameštaj po dogovoru sa zakupcem. II sprat, sa liftom. Stan poseduje dnevnu sobu, dve spavaće, kuhinju, trpezariju, toalet i kupatilo., ima terasu i lođu. Stan ima pripadajući podrum i ostavu. Parking slobodan. Lux uređen, al.stolarija antracit boje, parket hrast, sobna vrata masivno drvo, TV 65 inča, opremljena kuhinja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Novi Beograd - Blok 23 - 2.0

2.0 | 55m2 | 800 €
Odličan stan sa dve sobe i kuhinjom. Poseduje i veliku terasu sa divnim pogledom i mestom za uživanje. Stan je namešten, a moguće ga je prilagoditi i radnom prostoru, zavisi od potrebe zakupca. Renoviran je i veoma funkcionalan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Novi Beograd - Blok 71 - 3.5

3.5 | 85m2 | 700 €
U prilici smo da vam ponudimo izuzetno lepo namešten, svetao, komforan troiposoban stan koji se nalazi u neposrednoj blizini Savskog keja. Stan se sastoji od: dnevnog boravka sa izlazom na terasu, prostrane spavaće sobe, dečije komforne sobe, radne sobe, trpezarije, kuhinje sa ostavom, zastakljene lođe, kupatila sa kadom i wc-om, još jednog kupatila u kome se nalazi veš mašina i wc i ulaznog predsoblja iz kog se ulazi u sve prostorije. Stan je opremljen svim neophodnim uređajima za domaćinstvo: šporet, mašina za sudove, ogroman kombinovani frižider sa zamrzivačem, veš mašina, jedna klima koja se nalazi u trpezariji i hladi spavaći blok i kuhinju. Na zahtev zakupca postoji mogućnost ugradnje još jedne klime i u dnevnoj sobi. Isto tako u zavisnosti od potreba zakupca može se dodati još jedan krevet u dečiju sobu. U blizini zgrade se nalazi škola, vrtić, dm, Maxi, okretnica autobusa 95,73 i tramvaja 7.Odlična povezanost gradskim prevozom do centra grada. Stan je useljiv od 20.09.2024. Kućni ljubimci na žalost nisu dozvoljeni. Obavezan jedan depozit u visini prve kirije. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije