Grocka - Begaljica - 108.63ara

Šifra nekretnine : 22263

Prodaja 100.000 € - Plac
108.63 ari Štampaj
Lokacija: Begaljica 

Plac 10 863 m2 u Begaljici, poljoprivredno zemljište na kome je zasađen lešnik. Na imanju je i bunar, pomoćna zgrada, navodnjavanje kap po kap.
Put do placa je asfaltiran.
Predivan pogled na manastir Rajinovac.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Vrčin - 44ara

44ari | 120.000 €
Građevinski plac u Vrčinu, površine 44ara. Na njemu je objekat 47m2 i pomoćna zgrada 31m2, priključak za struju. Do njega je asfaltni put, udaljen od auto puta oko 3km. Na njemu je voćnjak pod trešnjama, okrenut ka Avali. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 2ha 35a

235ari | 65.000 €
Zemljište u Zaklopači, 2ha 35a pod voćem ( u rodu kajsija 2ha i 35ari trešanja.) Nalazi se na 1.5km os Smederevskog puta, prilaz sa dve strane. Put zemljani. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Brestovik - 56ari

56ari | 58.000 €
Građevinsko zemljište površine 56 ari u Brestoviku, izlazi na glavni put (Stari Smederevski put) sa pogledom na Dunav. Plac je uknjižen na parceli 1/2 sa skicom koja je overena od strane geodetskog biroa. Uz plac su priključak na struju i brestovički vodovod. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije