Zemun - Altina - 1.5

Šifra nekretnine : 21948

Prodaja 100.000 € - Stan
50.00 m21.5 SobeTA Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Altina Ulica: Ugrinovački put 21. deo novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2017 

U mirnoj ulici veoma blizu prevoza i bitnih komercijalnih sadržaja nalazi se ova zgrada gradnje iz 2017. godine.
Stan je svetao sa dobrim rasporedom prostorija. Veliki dnevni boravak sa terasom, izdvojena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, spavaća soba.
Stan je uknjižen i odmah useljiv.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Polje + 0.5 + garaža

2.0 | 52m2 | 99.500 €
Klasičan stan sa 2 velike sobe, kuhinjom, velikom trpezarijom, kupatilom i dve terase. Sve u izvornom stanju. Prodaje se sa garsonjerom u suterenu od 25m2 i posebnom garažom od 18m2 (zidani objekt) i 1 parking mestom ispred zgrade. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Batajnica - 1.5

2.0 | 55m2 | 98.900 €
Lep stan na ulazu u Batajnicu u zgradi iz 1985.godine. Stan je kompletno renoviran. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, predsoblje, spavaća soba, kupatilo i zastakljena lođa sa radijatorom. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Cara Dušana - 1.0

1.0 | 39m2 | 104.999 €
Prelep jednosoban stan adaptibilan u jednoiposoban. U blizini škola, vrtića, fakulteta, zemunska bolnica. Mogućnost brzog useljenja. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije