Surčin - Radiofar - 5ari

Šifra nekretnine : 21847

Prodaja 100.000 € - Plac
5.00 ari Štampaj
Lokacija: Radiofar Ulica: Vasilija Ostroškog 

Prodaje se plac od 5 ari na Radiofaru, širine 20m dužina 25m.
Po informaciji o lokaciji mogućnost gradnje poslovno-stambenog objekta.
Zauzeče po informaciji o lokaciji je 30%.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Bečmen - 5.4a

5.4ari | 32.400 €
U ponudi plac 5.4ara u Bečmenu, u građevinskom području. Širina placa je 15m. Vlasništvo 1/1. Udaljenost od glavnog puta 500m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 30ari

30ari | 210.000 €
Plac pored auto-puta, infrastruktura, dozvoljena gradnja, privredna zona, struja, voda, put nije asfaltiran - uskoro će biti. U blizini izgrađeni objekti. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovačka petlja - 50ari

50ari | 245.000 €
Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji na 100-ak metara od Dobanovačke petlje, površine 50 ari. Dimenzije placa cca 30m x 170m. Predviđeno za privredne i komercijalne sadržaje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije