Palilula - Cvijićeva - 87m2

Šifra nekretnine : 21718

Izdavanje 950 € - Stan
87.00 m23.0 SobeCG III/VIII  Štampaj
Lokacija: Cvijićeva Ulica: Cvijićeva stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Trosoban, kompletno namešten stan u Cvijićevoj ulici, na trećem spratu osmospratne stambene zgrade.
Sastoji se iz dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. Stan je renoviran i useljiv od 01.08.2024. godine.
Obavezan depozit.
Dozvoljeno pušenje.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:, Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, , ,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Palilula - Hala Pionir - 2.5

2.5 | 44m2 | 600 €
Stan se nalazi u rezidencujalnom delu grada, Profesorskoj koloniji, u blizini parka, okružen zelenilom. Mira kraj, u neposrednoj blizini hale Pionir, kao i nekolicine srednjih stručnih škola, na pet minuta hoda od tehničkih fakulteta, kao i do Trga Republike. Stan je na I spratu u urednoj, održavanoj zgradi, sa pripadajućom baštom, kao i pripadajućim podrumom. Funkcionalan je, uz niške režijske troškove. Sastoji se od centralnog dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase. Stan je dvorišne orijentacije, bez buke. Useljiv od 01.10.2024. godine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Palilula - Karaburma - 2.0

2.0 | 55m2 | 400 €
U centralnom delu ulice u sred naselja, stan u izvornom stanju sa inverter klimom, bez veš mašine. Zgrada je stara i nije dobro održavana. U spavaćoj sobi je veliki krevet, dok se u dnevnoj sobi ugaona razvlači, pa mogu da spavaju dve osobe. Stan se izdaje u viđenom, zatečenom stanju. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije