Sopot - Sopot mesto - 52ara

Šifra nekretnine : 21714

Prodaja 65.000 € - Plac
52.00 ari Štampaj
Lokacija: Sopot 

Prodaje se odličan plac u sopotu površine 52ara
Nalazi se u graševinskom području.
Na placu su dva objekta upisana u katastar.
Priključak za vodu, struju.
Gas uz sam plac koji izlazi na ulicu.
Front do puta 23m.
Divan pogled. U blizini izvor.
Uknjižen.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Dučine - 10.62a

10.62ari | 55.000 €
Zemljište na prodaju, sa pristupom asfaltiranom putu. Površina od 10.62 ari. Postoji mogućnost kupovine susednog zemljišta. Nalazi se na odličnoj lokaciji sa kompletnom infrastrukturom. Dobijena građevinska dozvola kuće od 120m2 sa bazenom, priključena struja, i urađen put. U okruženju planirana gradnja deset lux kuća sa bazenom. Uknjiženo i spremno za nove vlasnike. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Mali Požarevac - 30ari

30ari | 90.000 €
Na prodaju plac površine 30 ari u Malom Požarevcu, opština Sopot. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji na par minuta od auto-puta Beograd-Niš i 20 minuta od Beograda. Blizina Kosmaja i Avale, Markovackog jezera, jezera Tresnja kao i 20 km udaljenosti od reke Dunav. Odlična saobraćajna povezanost sa sa gradovima Mladenovac, Smederevo, Grocka i ostalim većim gradovima Srbije. Struja, gradska voda i gas uz plac. Celom širinom izlazi na asfaltni put. Plac je ravan. Dozvoljenja gradnja. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Ralja - 20ari

20ari | 29.000 €
na prodaju plac u Ralji, 1.7km od glavnog puta. Asfaltiran put do 500m od placa. Plac se nalazi na blagoj kosini sa prelepim pogledom. Do placa dovedeni struja, voda i gas. Početa je izgradnja objekta čija je dozvola istekla i treba je obnoviti. Na oko 30min od Beograda. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije