Kragujevac - Veliki park - 66m2

Šifra nekretnine : 21710

Izdavanje 1.000 € - Lokal
66.00 m2Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Veliki park Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se poslovni prostor od 66m2, kod Velikog parka na duži period.
U lokalu dva mokra čvora, deljiv na dva dela, dvostrano orijentisan, dva velika izloga i bašta 35m2.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Zvezdara - Olimp - 70m2

70m2 | 750 €
Na samom tramvajskom stajalištu na dva nivoa u zasebnom objektu sa izlogom na ulici, na prvom nivou je izložbeni deo oko 40m2, a u suterenu su pomoćne prostorije, toalet i kuhinja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Novi Beograd - Arena -68m2

68m2 | 1.350 €
Arena luks. Lokal opremljen po evropskm standardima. Sastoji se iz dve etaže, ukupne površine 68m2. Na gornjoj etaži je radni prostor, čajna kuhinja i toalet. Donja etaža se sastoji od radnog prostora i hodnika. Urađen kvalitetno od prvoklasnih materijala ( aluminijumska stolarija, italijanska granitna keramika, amstrong drveni plafoni, kvalitetna LED rasveta, centralno grejanje, hlađenje dve klime. Kvalitetno urađena elektro instalacija u „S“ izvedbi, kablovi su negorivi.Poseduje REK orman. Mrežna internet instalacija izvedena na 17 utičnih mesta. Sistem bezbednosti: „Orca security sistems“, protiv-provalna zaštita, video nadzor, alarm, monitoring 24h/7, uz Ugovor. Protiv požarna zaštita: Ručni PP javljač i senzori. PP centrala odobrena od nadležnih institucija. Mogućnost dobijanja PP sertifikata. Ozvučenje: Empetertech EMP-KB-c 7085, mikser pojačalo, RF tjuner, USB i Mp3 plejersnage 70w, 6 plafonskih zvučnika. Vidljivo sa auto puta, ima mesta za reklamu. Nalazi se u elitnom stambenom kompleksu. Predložene delatnosti: Izložbeno prodajni salon, ordinacija, laboratorija, apoteka, turistička agencija, projektni biro, advokatska kancelarija, bankarska delatnost, osiguravajuće društvo, servis, kurirska služba. Ispred lokala uvek ima mesta za parkiranje. Nalazi se u neposrednoj blizini Arene. Agencijska provizija je 50% prve mesečne rente.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Savski Venac - Ekonomski fakultet - 28m2

28m2 | 550 €
Izdaje se poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta. Lokal se prostire na dva nivoa, prizemlje veličine 18m² i galerija 10m² što omogućava funkcionalnu organizaciju poslovanja i prilagodljivost različitim potrebama. Svojim dizajnom i enterijerom, ovaj renovirani prostor je pogodan za razne poslovne delatnosti jer ima direktan ulaz sa ulice. Ispred lokala se nalazi parking i javna garaža, a blizina tramvajskog i autobuskog stajališta garantuje laku dostupnost. Dugoročan zakup ovog prostora pruža stabilnost za Vaše poslovanje i useljiv je odmah. Ne propustite priliku da Vaš biznis zasija na ovoj odličnoj lokaciji! Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor oko razgledanja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije