Rakovica - Centar - 2.0

Šifra nekretnine : 21597

Prodaja 119.000 € - Stan
54.00 m22.0 SobeCG I/IV  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Kakanjska Telefonskih linija: 1 

Prodaje se dvosoban stan na prvom spratu u mirnom delu Rakovice, prepoznatljiv po specifičnom ambijentu niskih zgrada i prostranih dvorišta.

Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, prostranog ulaznog hodnika idealnog za veliki garderober, kupatila i terase. Uz stan ide pripadajući podrum površine 6m². Stan se prodaje sa kompletnom tehnikom (TV, veš mašina, mašina za sudove, klima, frižider, aspirator) i delom nameštaja (2 ormana, bračni krevet 160X200 sa dušekom, polica u dn. sobi) i postoji mogućnost za otkup ostatka nameštaja po povoljnoj ceni.

Stan se nalazi na prelepoj lokaciji, 3 min kolima i 10 min peške do trim staze na Košutnjaku. Nalazi se u mirnoj ulici, pravilo je da postoji parking ispred ili blizu zgrade. Na par min od zgrade je dečiji vrtić i Osnovna škola Nikola Tesla.

Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja, BG voz na 5 minuta.

Stan je kompletno renoviran 2018. god. (struja, voda, novi parket, rasveta, kupatilo, drvenarija), ugrađena je PVC stolarija stanu je PVC stolarija.
2019. god. je uradjena kuhinja po meri. 2024. god. su zamenjene sanitarije u kupatilu, osvežena je drvenarija i okrečen stan.

Stan je dvostrano orijentisan.

Površina stana 54m² plus Terasa 2m².

Uknjižen.

Cena: 119.000 eura

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Petlovo Brdo - 2.5

2.5 | 76m2 | 114.000 €
U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se ovaj dvoiposoban stan na prvom spratu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i lođe. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stanu pripada i ostava od 4m2 u dvorištu zgrade. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Centar - 2.5

2.5 | 56m2 | 110.000 €
Prodaje se za svaku preporuku renoviran 2.5 stan u Maričkoj ulici. Drugi sprat, 51m² uknjiženo, sa terasama 56m2. Uknjižen. Kuhinja sa dnevnom sobom/trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, dve terase sa pogledom na Avalu i dvorište. Dovoljno parking mesta. Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Petlovo Brdo - 2.0

2.0 | 70m2 | 104.000 €
U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se dvosoban stan u prizemlju, sa dvorištem koje pripada samo tom stanu. Dvorište oko 50m2. Stan funkcioniše kao dve stambene jedinice - dva jednosobna stana, poseduje dva brojila. Po želji kupca može se vratiti u prvobitno stanje. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije