Savski Venac - Ekonomski fakultet - 692m2

Šifra nekretnine : 20537

Izdavanje 8.300 € - Poslovni prostor
692.00 m2CG I/III  Štampaj
Lokacija: Ekonomski fakultet Ulica: Gavrila Principa standardna Telefonskih linija: 5 polunamešten 

Izdajemo poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade. Prostor je koncipiran kao open space površine oko 500m2 u nivou prvog sprata koji su prethodni zakupci prilagodili svojim potrebama i pregradili dve kancelarije za konferencijske sale i jednu manju kancelariju dok je ostatak otvorenog tipa.
Prostor takodje poseduje kuhinju sa velikom trpezarijom do koje se spušta stepenicama do nivoa ispod, dok se ispod kuhinje nalazi velika konferencijska sala.
Prostor poseduje muški i ženski toalet sa po dve kabine, kao i odvojeno kupatilo. U nivou prvog sprata se nalazi i velika terasa. Poslovni prostor poseduje dva ulaza i nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini Ekonomskog fakulteta.
Mogućnost zakupa oko 10 garažnih mesta.
Plus 20% PDV na cenu mesečnog zakupa

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Savski venac - Autokomanda - 75m2

75m2 | 800 €
Izdaje se poslovni prostor na Autokomandi od 75m2 - 3.0. U cenu su uračunati svi komunalni troškovi, voda, struja, grejanje, infostan, održavanje zgrade. Pravo korišćenja prkinga. Poslovni prostor je obezbeđen video nadzorom.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Savski venac - Autokomanda - 50m2

50m2 | 500 €
Izdaje se poslovni prostor sa svim troškovima. Pogodan je za salon, kancelariju ili neku drugu delatnost. Obezbeđeno je jedno parking mesto. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50% jedne mesečne zakupnine.
Detaljnije