Palilula - Višnjička banja - 2.0

Šifra nekretnine : 20415

Prodaja 120.000 € - Stan
69.00 m22.0 SobeCG Nisko prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Višnjica Ulica: Slobodana Jovanovića Telefonskih linija: 1 

U ponudi je dvosoban stan u zgradi od crvene fasadne cigle.
Nalazi se u niskom prizemlju, dvosoban po strukturi, sa podrumskim prostorijama u koje se ulazi iz stana.
Sastoji se od prostrane dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila, prostorije za veš mašinu od koje se može napraviti toalet jer ima mokri čvor.
Pravo porodično naselje.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.5

2.5 | 50m2 | 126.500 €
U ponudi je 2.5 stan koji je adaptiran iz 1.5. Uknjižen na 50m2 a sa terasom ( mereno) je 54m2. Nalazi se u mirnom kraju sa mnogo zelenila. Parkovi su između zgrada Energoprojekt gradnje od crvene fasadne cigle. U blizini je osnovna škola, marketi, pijaca i autobuska stanica. Sastoji se od dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, terase, hodnika i ostave. Adaptacijom je prilagođen porodičnom stanovanju. Zgrade su kvalitetno urađene pa i stepenište nije naporno iako je na 3/4 spartu bez lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Botanička Bašta - 1.5

1.5 | 37m2 | 76.400 €
U ponudi je stan u suterenu zgrade, 1.5 soban. Sastoji se od dve prostorije, jedna ima prozor do ulice. Izvorno stanje, suv, odličan za izdavanje na dan ("stan na dan"). Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička banja - 1.5

1.5 | 34m2 | 69.700 €
Mali jednoiposoban stan sa terasom u mirnom delu Višnjičke banje, prekoputa okretnice autobusa 35, 35L i stanice autobusa 202. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje sa predsobljem i terase. Za grejanje su dovoljni norveški radijatori, a režijski troškovi su vrlo mali. Stan se nalazi na III spratu od pet, uknjižen je i može se kupiti na kredit. Zgrada je nova, moderna, sa bešumnim liftom i zajedničkim parking mestima. Dobar je kao investicija za izdavanje, pogotovu što postoji konstantna potražnja za iznajmljivanjem stanova u neposrednoj blizini Instituta za patologiju govora „Đorđe Kostić”. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije