Zemun - Marije Bursać - 2.0

Šifra nekretnine : 20088

Prodaja 118.000 € - Stan
59.00 m22.0 SobeTA V/V  Štampaj
Lokacija: Marija Bursać Ulica: Marije Bursać Telefonskih linija: 1 

Prelep stan, renoviran i adaptiran u trosoban stan sa 2 spavaće sobe.
Dvostrano roijentisan.
Zgrada nema lift.
U blizini pijaca, tržni centri, vrtići, osnovna škola.
Stan je za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 3.5

3.5 | 89m2 | 121.000 €
Na prvom spratu stambene kuće u nizu prodaje se stan na prvom spratu. Ima kuhinju, dnevnu sobu sa trpezarijom, tri spavaće sobe i jedna radna soba i kupatilo. Sve u izvornom stanju. Poseduje svoje dvorište sa šupom, mogućnost parkiranja u dvorištu. U blizini železničke stanice i autobusa 78, 15, 45. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 2.0

2.0 | 66m2 | 114.999 €
Prelep stan na prvom spratu od dva, adaptibilan u trosoban. Stan sa 2 velike sobe,kupatilom, velikom kuhinjom, trpezarijom. U izvornom stanju. Postoji mogućnost izgradnje terase. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Meandri - 2.0

2.0 | 56m2 | 122.000 €
Prelep stan u Meandrima u održavanoj zgradi, gde je prošle godine urađena nova spoljna fasada. Stan sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i velikom lođom. Uknjižen na 49m2 korisne površine + lođa 7m2. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije