Šifra nekretnine : 19480

Prodaja 199.000 € - Plac
24.00 ari Štampaj
Lokacija: Fruška Gora 

Samo za investitore.
Plac 24.25a na Fruškoj gori sa gotovom idejom i projektom. Sutra se moze početi sa gradnjom.
Baš tako kako ste pročitali, plac koji pruža mogućnosti da velike ideje sprovedete u delo na Fruškoj gori.
Da Vam odmah na početku skrenemo pažnju da nema mnogo ovakvih lokacija na Fruškoj gori, pre svega po poziciji, dostupnosti i mogućnostima koje pruža.
Plac se nalazi na Banstolu,na pelepom Fruškogorskom vidikovcu, na raskrsnici puteva koji vode prema Nacionalnom parku Fruška gora sa jedne i putu koji vodi prema manastiru Krušedol sa druge strane.
Lokacija koja je oko 20km udaljena od Novog Sada i oko 80km od Beograda, veoma dostupna i fenomenalno povezana putevima.
Do Nacionalnog parka Fruška gora imate oko 1km, do Sremskih Karlovaca oko 7km, do Iriga oko 8km.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Godomin, Industrijska zona

41.2ari | 199.000 €
Plac u industrijskoj zoni, u centralnom delu. 150 metara od glavnog puta pored PKC-a. Izlaz na dve ulice. 41.2 ara, sva infrastruktura, dozvoljena gradnja. Moguć dogovor za dugoročno izdavanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Aerodrom - 156a

156ari | 200.000 €
U ponudi je izuzetan plac za parking prostor ili slično u blizini Aerodroma. Hitno, povoljno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Batajnica - 26.44a

26.44ari | 195.000 €
Parcela 26.44a pripada gradskom građevinskom zemljištu. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je gradnja P+1+PK. Vrlo lepa lokacija izlaz na dve ulice. Priključci za vodu, struju, gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije