Surčin - Ledine - 2.0

Šifra nekretnine : 19385

Izdavanje 450 € - Stan
45.00 m22.0 SobeEG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Ledine Ulica: Vojvođanska Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 namešten 

Kompletno opremljen stan, novogradnja, parking, odlična lokacija (pored pečenjare Uzelac), autobuska stanica na 50m, kompleks zgrada na glavnoj ulici.
Odlična zgrada i ulaz.
Stan je slobodan od 15.jula 2024.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Čukarica - Banovo brdo - 1.0

1.0 | 31m2 | 460 €
Lux, nov, uknjižen, jednosoban stan, sa stvarima i uređajima, centralno grejanje, lift, predivan pogled na Adu, V sprat od VIII. Na odličnom je mestu - sa predivnim pogledom na Adu, na početku Banovog Brda, ul. Kirovljeva, u blizini Ada mola, preko puta crkve Sv.Djordja, u blizini veliki broj autobuskih stanica, vrtić, škola, Šumarski fakultet, opština, SUP, Idea megamarketi... Zgrada ima svoj parking, video nadzor, interfon, lift i uredno održavanje. Internet, kablovska, ima odlicno CG grejanje i klimu. Stan je renoviran i u njemu je sve novo uradjeno i kupljeno: prozori, ulazna sigurnosna protivpožarna metalna vrata, ostala vrata, brave i slavine, cevi i radijatori, kupatilo sa elementima, urađena je hidroizolacija, kompletna struja, razvodna tabla, osvetljenje, parket, pločice... Ima kvalitetni nameštaj rađen po meri od punog drveta i nove uredjaje: krevet 140x200 u okviru ormana koji se spusta i sklanja u orman, kuhinjski elementi po meri, trpezariski sto i stolice, dve fotelje, stočić-škrinja, ugaona rasklopiva garnitura, radni sto i stolica, cipelarnik,novi Candy uređaji (sudomašina, ugradna rerna i ploča, frižider sa frizom, veš mašina), klima, LG TV. Odličan raspored - sastoji se od predsoblja, velike sobe, kupatila, kuhinje i trpezarijskog dela. Odmah useljiv. Pogodan je za bračni par. Izdaje se na duži period ozbiljnim, zaposlenim osobama. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Savski venac - Nemanjina - 1.0

1.0 | 38m2 | 500 €
Renoviran, namešten stan, uknjižene površine 38m2, gradjevinske 43m2, u najstrožem centru Beograda, preko puta SMIP-a. Stan se sastoji od ulaznog predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila i spavaće sobe. Stan se nalazi u predratnoj zgradi, odvojen, u prizemlju. Jugozapadno orIjentisan sa pogledom na dvorište i drugu zgradu. Niski režijski troškovi, Info stan 1.200,00 din, a struja po utrošku. Prozori su na visini od 3m. Odličan za mlade poslovne ljude. Kućni ljubimci, ne. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Rakovica - Stari Košutnjak - 1.0

1.0 | 31m2 | 500 €
Atipičan stan u šumovitom delu naselja ispod Belog dvora, sa spavaćom sobom na galeriji,kompletno namešten, sa prostorom za parkarinje ispred, depozit u visini jedne mesečne kirije. Na duže. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije