Pećinci - petlja Šimanovci - 230a

Šifra nekretnine : 19248

Prodaja 1.250.000 € - Plac
230.00 ari Štampaj
Lokacija: Šimanovci 

Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u industrijskoj zoni Šimanovci, na 200 metara od petlje Šimanovci u pravcu naselja.
Opremljeno svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima,
struja,voda,gas,trafo stanica.
Poseduje projektnu dokumentaciju za gradnju privrednog objekta cca 14.000m².
U neposrednoj blizini Don kafe i Dr. Oetkera.
Površina: 230 ari.
Dimenzije: 85m x 270m
Cena: 1.250.000 eura

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Radiofar - 70a

70ari | 1.200.000 €
Odličan plac u građevinskoj zoni! Dozvoljena komercijalna i stambena gradnja. Izlazi na dve ulice. Sva potrebna infrastruktura je na placu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 4ha u komadu, retko u ponudi

400ari | 1.000.000 €
U neposrednoj blizini termalnog centra, građevinska parcela od 4ha u komadu. Pogodno za gradnju hotela, sportskih objekata, vinarija, restorana i hala. Odlično i kao investicija za parcelisanje i dalju prodaju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Krnjača - 127a

127ari | 999.000 €
Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije