Obrenovac - Obrenovac - 3.0

Šifra nekretnine : 18963

Prodaja 160.000 € - Stan
86.00 m23.0 SobeCG Visoko prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Obrenovac Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2012 

Veliki stan u centru Obrenovca u visokom prizemlju nedaleko od autobuske stanice.
Pored ulaza iz zgrade stan ima i zaseban ulaz sa ulice kroz dvoriste koje pripada stanu i koje se nalazi oko celog stana sa terasom od 25m2.
Stan je povrsine 86m2, poseduje 2 mokra cvora, veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, veliku spavacu sobu i jos 2 sobe kao i veliko predsoblje od 17m2 u centralnom delu stana.
Keramika u celom stanu,pvc stolarija, visoki plafoni, centralno grejanje.
Idealan stambeni ili poslovni prostor.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Obrenovac - Stara pruga - 4.0+2 garažna mesta

4.0 | 95m2 | 160.000 €
Prodaje se izuzetno atraktivan dupleks sa dva pripadajuća garažna mesta. Površina donjeg nivoa je 65,57m2 i sastoji se od veoma prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, garderobera, kupatila sa tuš kabinom kao i prelepe terase i lođe sa pogledom na dvorište. Prelepim stepenicama sa ogradom od kovanog gvožđa stiže se na gornji nivo površine 29,39m2 koji se sastoji od dve sobe sa blagim ali dobro iskorišćenim kosinama, kupatila sa tuš kabinom i male galerije. Stan je iz ozakonjenja i uknjižen je na ukupnu površinu od 95m2. U cenu stana su uključena i dva garažna mesta i ostava u garaži. Moguć dogovor o otkupu nameštaja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije