Voždovac - Banjica - 0.5

Šifra nekretnine : 18679

Prodaja 79.000 € - Stan
29.00 m20.5 SobeCG II/II  Štampaj
Lokacija: Banjica Ulica: Vojvode Stepe Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2008 

Kod Velefarma, novije zgrade sa malim brojem stanova, dobro očuvane, sa sopstvenim parking prostorom ispred.
Stan uživa veliku pravougaonu terasu i ima uslova da se formira spavaća soba.
Dobro očuvan, uknjižen i odmah useljiv.
Odmah isred autobuskog stajališta.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Farmaceutski fakultet - 1.0

1.0 | 33m2 | 79.900 €
Nov stan, jednosoban sa odvojenom spavaćom sobom, na prvom spratu. Grejanje sa norveškim radijatorima. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Medaković II - 3.0

3.0 | 74m2 | 105.000 €
U blizini Maksija, korektna nadogradnja, dupleks iz 2000-te godine. Na prvom nivou se nalazi dnevni boravak, kuhinja, predsoblje i kupatilo. Na drugoj etaži su dve spavaće sobe. Stan je u postupku legalizacije i nije pogodan za kreditne kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Kumodraž II - 2.0

2.0 | 61m2 | 117.000 €
Lep dvosoban stan u parku, fino održavan, delimično renoviran i severozapadno orijentisan. Ima centralno grejanje, toplu vodu i pripadajući podrum. Lođe su zastakljene i spojene sa kuhinjom i trpezarijom. Uknjižen je na 55 m² grejne površine, ukupno 61 m², a izmereno ima 63 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade bez lifta, u blizini marketa, restorana i stanica gradskog prevoza (autobusi 25, 25P, 39 i 49). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije