Grocka - Ritopek - 140m2+7.2a

Šifra nekretnine : 18639

Prodaja 55.000 € - Kuća
140.00 m27.20 ari4.0 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Ritopek Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1990 

Kuća 140m2 na 7.2 ari placa u Ritopeku, Pasuljište.
Na samo 130m od Smederevskog puta.
Plac ograđen, kaskadan i na njemu je garaža kao i pomoćni objekat.
Struktura objekta PO+1+PK
Od prostorija: letnja kuhinja sa trpezarijom, kupatilo (ima poseban ulaz)
Prizemlje: kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo (neopremljeno)
Potkrovlje sa dve terase u sivoj fazi
Do objekta je asvaltni put ( 50m makadam, nema gradski vodovod, koriste cisternu)
Uknjiženo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Begaljica - 74m2+40ari

10.0 | 74m2 | 40ari | 46.000 €
Kuća u Begaljici, uknjižena na 74m2, za potpunu adaptaciju. Nalazi se na parceli 40ari građevinskog zemljišta pod trešnjama i višnjama. Uz imanje se nalazi struja voda, asfalt. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 86,87m2 + 5,96 ari

4.0 | 86.87m2 | 5.96ari | 45.000 €
Vikendica u Zaklopači, naselje Pandurice, površine 87m2 na 6 ari placa koji gleda na Dunav. U prizemlju su dve sobe i kupatilo, na spratu dve prostorije i terasa. Priključena je na gradski vodovod, ozakonjena. Teren je ograđen, okružen zelenilom, prelep pogled na okolinu. Udaljena od Smederevskog puta oko 1km. Odmah je useljiva i poseduje urednu dokumentaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Plavinci - 95m2+9,2ara

6.0 | 95m2 | 9.2ari | 68.000 €
Kuća se nalazi u prelepom vikend naselju Plavinci i pruža pogled na Dunav. Od Smederevskog puta je udaljena 5 minuta kolima, a od centra grada 30km. Kuća je uknjižena na 77m2, u osnovi na tri nivoa, pomoćni objekat je uknjižen na 18m2, dva nivoa, ukupno 36m2. Sveukupno 190m2. Gradska voda, trofazna struja, cisterna za tehničku vodu koja se puni kišnicom. Struktura: PR+I+PTK U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba i kupatilo. Na prvom spratu dnevna soba, prostorija koja se može pretvoriti u kuhinju, toalet i velika terasa (oko 20m2). Potkrovlje ima dve spavaće sobe, dve terase, višenamensku prostoriju i toalet. Svaka terasa pruža prelep pogled na Dunav. Plac: 9,2 ara. Na njemu se nalazi više jelki koje pružaju hladovinu, zasađeno je i 4 reda vinove loze i nekoliko stabala voća ( trešnje, kajsije, smokve, višnje). Vlasnik1/1. Pogled i mir se ne mogu dočarati preko fotografija, vredi pogledati uživo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije