Stara Pazova - Krnješevci - 115a

Šifra nekretnine : 18602

Prodaja 172.500 € - Plac
115.00 ari Štampaj
Lokacija: Krnješevci 

Prodaje se 115 ari zemljišta u Krnješevcima, uknjiženo, na cca 200m od centra Krnješevaca i glavnog asfaltnog puta.
Dimenzije placa cca 30m x 380m.
U blizini na cca 150m već izgrađeni privredni objekti.
Udaljenost od glavnog Auto puta cca 2 km.
Cena: 172.500 eura
Prodaje se plac do slične površine i iste cene po aru merne površine.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 150a

150ari | 375.000 €
Prodaje se 150 ari zemljišta u privrednoj zoni u Krnješevcima. Na cca 200m od Milšpeda i Meridianšpeda. Dimenzija 60m×250m. Uknjiženo, bez tereta. Postoji mogućnost kupovine okolnih parcela. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 2,7ha

270ari | 530.000 €
DOBRA PRILIKA VREDNA PAŽNJE Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata. Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice. Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura. U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Stara Pazova - 190a

190ari | 1.500.000 €
Prodaje se građevinsko zemljište sa ishodovanom građevinskom dozvolom na izuzetnoj lokaciji na petlji Stara Pazova, isključenje sa auto puta ka Novom Sadu. Površina placa 190 ari. Građevinska dozvola dozvoljava stepen zauzetosti 50% i 18m visine, prema projektu spratnost P+0+P+2. Idealno za Distributivne centre ili Proizvodne objekte, urađeni projekti izgradnje sa preciznom dinamikom radova i proračunom odnosa troškova izgradnje i dobiti, posebno imajući u vidu izgradnju Distributivnog centra. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja za efikasan rad privr.objekata, struja,voda, kanalizacija. Prema postojećem projektu, mogućnost izgradnje i multifunkcionalnog objekta. Izuzetna investiciona prilika sa vremenski kratkim periodom isplativosti. Cena zemljišta sa pripadajućom građevinskom dozvolom i izvedenim projektom na 12.000m² sa mogućnošću izmene: 1.500.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije