Stara Pazova - Krnješevci - 115a

Šifra nekretnine : 18602

Prodaja 172.500 € - Plac
115.00 ari Štampaj
Lokacija: Krnješevci 

Prodaje se 115 ari zemljišta u Krnješevcima, uknjiženo, na cca 200m od centra Krnješevaca i glavnog asfaltnog puta.
Dimenzije placa cca 30m x 380m.
U blizini na cca 150m već izgrađeni privredni objekti.
Udaljenost od glavnog Auto puta cca 2 km.
Cena: 172.500 eura
Prodaje se plac do slične površine i iste cene po aru merne površine.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Krnješevci - Milšped - 63a

63ari | 189.000 €
Prodaje se 63 ari građevinskog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na izuzetnoj lokaciji do objekata MAN-a i Uniprom špeda. Prisutna sva potrebna infrastruktura, gas, voda,struja. Prigodan prilaz. Na cca 200 metara od petlje Šimanovci. Dimenzije placa cca 31m x 200m Cena: 189.000 eura Prodaje se plac pored površine 160 ari pod istim uslovima-cenom po aru zemljišta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 150a

150ari | 375.000 €
Prodaje se 150 ari zemljišta u privrednoj zoni u Krnješevcima. Na cca 200m od Milšpeda i Meridianšpeda. Zemljište se nalazi pored buduće putne trase Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Šimanovci. Dimenzija 60m×250m. Uknjiženo, bez tereta. Postoji mogućnost kupovine okolnih parcela. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Krnješevci - Milšped - 150a

150ari | 450.000 €
Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji industrijske zone Krnješevci, na par stotina metara udaljeno od nove hale Milšpeda, izlazi na lokalni put Krnješevci - Ugrinovci. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, gas, voda, struja. Dimenzije placa : 80m x 190m Površina placa: 150 ari Cena: 450.000 eura Prodaje se zemljište koje se graniči sa predmetnim u površini od 100 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije