Fruška Gora - 2ha

Šifra nekretnine : 18572

Prodaja 550.000 € - Plac
214.57 ari Štampaj
Lokacija: Vrdnik 

Građevinsko zemljište u komadu. Iako je u samom naselju, mirno i izolovano.

Put do parcele, idealno za vinski turizam.

Moguća gradnja vinske kuće.

Na parceli je vinograd u punom rodu, ko želi da mu to bude zanimanje, ima mnogo pogodnosti.

Retka prilika!!!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 12.22a

12.22ari | 251.750 €
Parcela je ravna u turističkom delu Vrdnika, do placa asvalt. Ima struju, vodu i kanalizaciju, blizina otvorenih bazena. Na placu je i objekat koji je uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 47.85a

47.85ari | 120.000 €
Odlična prilika za investitore. Plac na izuzetnoj lokaciji u Vrdniku. Građevinsko zemljište. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 4ha u komadu, retko u ponudi

400ari | 1.000.000 €
U neposrednoj blizini termalnog centra, građevinska parcela od 4ha u komadu. Pogodno za gradnju hotela, sportskih objekata, vinarija, restorana i hala. Odlično i kao investicija za parcelisanje i dalju prodaju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije