Zemun - Plavi Horizonti - 99.74ari

Šifra nekretnine : 18562

Prodaja 650.000 € - Plac
99.74 ari Štampaj
Lokacija: Plavi Horizonti 

Prodaje se plac na Plavim Horizontima, širina 23m, dužina 420m, informacija o lokaciji, građevinsko zemljište.
Idealno za kompleks zgrada, izlazi na dve ulice.
Početak naselja, blizina auto puta. Uknjižen.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Batajnica - 161.5a

161.5ari | 646.000 €
Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u Batajnici, na izlazu ka Pazovi, preko puta V. Z. Moma Stanojlović, u neposrednoj blizini puta. Privredna zona, u okolini više objekata u funkciji. Raspoloživost neophodne infrastrukture. Uknjiženo. Površina :161.5 ara, dimenzija 36m x 450m Cena: 646.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Ugrinovci - 235.5a

235.5ari | 612.326 €
Odličan plac u zoni A-individualno stanovanje P+1+PK na odličnoj lokaciji. Moguće je formirati i građevinske parcele od 500m2, indeksa izgrađenosti 0.4, stepen zauzetosti 30% u blizini sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Plavi Horizonti - 41a

41ari | 348.000 €
41 ar sirina placa 38m gradsko gradjevinsko zemljište u blizini crkve na Plavim Horizontima,početak naselja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije