Palilula - Višnjica - 10ari

Šifra nekretnine : 18518

Prodaja 50.000 € - Plac
10.00 ari Štampaj
Lokacija: Višnjica 

Prodaje se plac u Višnjici, 10 ari, dozvoljena gradnja, 50.000e.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 7.3a

7.3ari | 43.000 €
Iznad Lešća na putu za Slance, sa utvrđenim Detaljnim urbanističkim planom,gradsko građevinsko zemljište, zona porodične gradnje sa dovedemom vodom i strujom do placa,uknjižen kao suvalsnički idealni deo veće parcele, dozvoljena parcelacija. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 30ari

30ari | 60.000 €
Prodaje se plac u Višnjici, 30 ari, deljiv, sa pogledom na Dunav, 2.000e ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 20.82a

20.82ari | 62.000 €
Prodaje se građevinsko zemljište od 20,82 ara u Ramadanskoj ulici, potes Duboki do. Nalazi se 600 m od Dunava i 1 km od restorana „Dunavska terasa”. Plac je na nadmorskoj visini 203 m i ima otvoreni pogled na Dunav. Parcela je pravougaonog oblika, sa frontom od 22 m ka lokalnom putu. Priključci vode i struje postoje na 500 m od placa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije