Sremska Mitrovica - Kuzmin - 426m2

Šifra nekretnine : 18513

Prodaja 57.000 € - Kuća
426.00 m211.33 ari9.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Kuzmin Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1986 

Kuca u Vojvodini, Kuzmin
426m2, 9 soba, + PTK open-space , pomocni objekti 98 m2, plac povrsine 1133 m2
Cvrsta gradja, struja, gradski vodovod, grejanje struja, cvrsto gorivo, mogucnost prikljucenja na gas
Ocuvani hrastov parket i stolarija. Krov- crep
Lokacija - 1,5 km ukljucenje na auto-put, 20 min od granice sa Bosnom i Hrvatskom, 20 min od Sremske Mitrovice, isto toliko od Fruske Gore.

1. kuca PR+ 1+PTK
PR- 2 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, prostrani hodnik.
1.sprat - 4 sobe, kupatilo, hodnik, izlaz na tavanski prostor, prostrane terase.
PTK - open space, potencijalno 4 sobe, kupatilo, cajna kuhinja.
2. kuca- 3 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik, dva ulaza.
Na placu, 98 m2 pomocnih prostorija. Plac za sredjivanje.
Vrtic, skola, ambulanta, prodavnice, mnostvo klubova za sport, uzgajanje i takmicenje konja, manifestacije, festivali.. Kuzmin je grad koji zivi.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa, Tavan, Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sremska Mitrovica - Kuzmin - 187m2 +12,66ari

5.0 | 187m2 | 12.66ari | 67.000 €
Kuca u Vojvodini, Kuzmin 187m2, 5 soba, pomocni objekti 137 m2, plac povrsine 1266m2 Cvrsta gradja, struja, gradski vodovod, grejanje struja, cvrsto gorivo, mogucnost prikljucenja na gas Ocuvani hrastov parket. Krov- crep Lokacija - na 1,5 km ukljucenje na auto-put, 20 min od granice sa Bosnom i Hrvatskom, 20 min od Sremske Mitrovice, isto toliko od Fruske Gore. Izgradnja auto-puta Kuzmin- Sremska Raca, izgradnja mosta na reci Savi na trasi auto-puta Kuzmin- Sremska Raca. Prizemna kuca. 5 soba, prostrana kuhinja sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, prostran hodnik. Dva ulaza, terasa, podrum. Tavanski prostor - open- space. Prostire se citavom povrsinom kuce, potencijalno, prostran stambeno- poslovni prostor. Na placu, 137 m2 pomocnih prostorija za sve namene proizvodnje, dva cardaka. Ravan, prostran plac, pravougaonog oblika, ogradjen vocnjak sa bastom. Domaćinstvo pogodno za uzgoj svih vrsta stoke sa pratećim objektima, zasade voca i povrca. S obzirom na blizinu granicnih prelaza, objekat pogodan za ulaganje u turizam. Vrtic, skola, ambulanta, prodavnice, mnostvo klubova za sport, uzgajanje i takmicenje konja, manifestacije, festivali, ugostiteljski objekti... Kuzmin je grad koji zivi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Sremska Mitrovica - Atletski stadion - 220m2

5.0 | 220m2 | 190.000 €
U ponudi je jedinstvena, fenomenalna kuća, prizemlje sa potkrovljem. Četiri komotne sobe u prizemlju i jedna velike prostorija sa dve manje u potkrovlju. U sklopu kuće je još jedna stambena jedinica sa dnevno-trpezarijskim delom, još jednom kuhinjom i delom koji služi kao kotlarnica u kojoj se nalazi sistem grejanja na čvrsto gorivo i struju. Uveden gas i instaliran kotao za gasno grejanje. Kuća je izgrađena od kvalitetnih materijala, uglavnom uvezenih iz Nemačke. Stolarija je kompletno iz uvoza - unikatna i visokokvalitetna. Uvozni parket i luksuzna, prvoklasna keramika. Stepenište napravljeno od čistog drveta i kovanog gvožđa, nameštaj specijalne izrade. U sklopu kuće, na placu od 5 ari nalaze se vinski podrum, garaža, prostorija koja je služila kao radionica i posebna prostorija za ogrev. Kuća se prodaje kompletno nameštena i sa svim aparatima za domaćinstvo. Savetujemo da zakažete gledanje ove kuće, jer je teško samo na osnovu opisa i slika sagledati kvalitet gradnje, nameštaja, uređenje dvorišta i funkcionalnost celog objekta. Uknjiženo 147m2, dograđen objekat u produžetku kuće, koji je legalizovan i zajedno sa uknjiženom površinom čini 220m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije