Grocka - Kaluđerica - 784m2+4,5ari

Šifra nekretnine : 18424

Prodaja 220.000 € - Kuća
784.00 m24.50 ari12.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Kaluđerica standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1984 

Uknjižena trospratnica deljiva na više stanova.
Ceo objekat je knjižen kao kuća, SUT+P+2+PTK, neto korisne površine 653 m². Pogodna je za adaptaciju u više stambenih jedinica, za više porodica ili za prodaju stanova. U suterenu je garaža i višenamenski prostor sa mokrim čvorom, neto površine 77 m². U prizemlju je useljiv trosoban stan neto površine 89 m². Dva sprata i potkrovlje sa galerijom su u sivoj fazi i imaju po 132 m². Kuća je zidana giter blokom, ima priključak na struju, gradsku vodu i kanalizaciju.
Parcela je površine 4,5 ara, ima više parking mesta i izlaz na dve ulice. Nalazi se u blizini autoputa, između Malog Mokrog Luga i Kaluđerice (Klenak). Pripada zoni izgrađenih porodičnih stambenih objekata, a u neposrednom okruženju su supermarket i stanice gradskog prevoza. Lokacija objekta je 10 km od Trga Republike i u blizini buduće petlje kojom će SMT izaći na autoput.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima, Kablovska TV

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Centar - 260m2+4,2ara

7.0 | 260m2 | 4.2ari | 237.000 €
Kuća se nalazi u centru gradskog naselja u zoni stambeno-porodične i poslovne gradnje, pogodna za porodični ili porodično-poslovni objekat. Izuzetno pozicionirana u odnosu na samo naselje Grocku: u urednoj, sunčanoj ulici 500m od Dunava, dobro povezana linijama GSP-a i saobraćajnicama sa Beogradom. Orijentisana istok-zapad na negovanom placu poseduje sopstveni sistem za grejanje i videonadzor. Sastoji se iz 4 etaže sa ukupno 260m2 korisne površine i četiri terase od po 8m2. U suterenu su: garaža-radionica, prostorija za grejanje i ostava. Prizemlje: hodnik, dnevno-trpezarijski deo, kuhinja, spavaća soba, garderober-ostava, vešernica, toalet i kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Potkrovlje: hodnik, toalet, spavaća soba, soba za rekreaciju, dve terase sa pogledom na Dunav. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Leštane - 499m2+9.5a

10.0 | 499m2 | 170.000 €
Poslovno stambeni objekat spratnosti Po+Pr+1, gabarita 27.06mx12.48m, neto površine 499.21m2, plac 9.5ari, podrum 38.30m2(kotlarnica na čvrsto gorivo) Prizemlje: poslovni prostor 246m2 i komunikacije 26.99m2. Sprat:stambeni prostor 178.22m2 i komunikacije 16.43m2. Zgrada je pogodna za biznis (izdavanje sale), gornji nivo na ozakonjenju kao stan. Postoje 2 elektro brojila, gradska voda, kanalizacija. Udaljen od centra Leštana 800m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Grocka - 240m2

10.0 | 240m2 | 6ari | 150.000 €
Kuća u blizini centra Grocke, spratnosti pr+1+pk, u osnovi oko 90m2, plac 585m2. Renovirana i potpuno useljiva. Plac ravan, ograđen i na njemu se nalazi pomoćni objekat, bazen, zidani roštilj i sušara za meso. Garaža u sklopu kuće, prizemlje je potpuno odvojeno i funkcioniše kao zaseban stan. Gradski vodovod, kanalizacija, struja, gas. Udaljena od stajališta autobusa oko 150m. Uknjižena. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije