Zvezdara - Mali Mokri Lug - 166m2+2.63a

Šifra nekretnine : 18365

Prodaja 174.000 € - Kuća
166.00 m22.63 ari6.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Mali Mokri Lug Telefonskih linija: 1 

Uknjižena kuća spratnosti PO+PR+PTK, u neposrednoj blizini škole i NIS-ove pumpe u Bulevaru. Sastoji se od dva trosobna stana po 60 m² sa odvojenim ulazima. Kuća je delom renovirana i odmah useljiva. Na parceli postoje kuće suseda, koje imaju zaseban ulaz. Oko kuće ima malo dvorište pod vinovom lozom.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zvezdara - Zvezdarska šuma - 227m2+4.2a, lux

8.0 | 227m2 | 4.2ari | 580.000 €
Lux, 8.0, Po+Pr+1, 227m2, 4.2ara, garaža, eg, 2 terase U prilici smo da ponudimo luksuznu kuću na Zvezdari (kod Zvezdarske šume) površine 227m2 na parceli 427m2 okruženoj zelenilom, locirana u mirnom delu opštine i prelepim kućama u komšiluku, panoramskim pogledom. Građena je 2004.godine i sastoji se iz 3 etaže: suteren: garaža i ostava (30m2), u kojoj se nalazi kotao (grejanje na gas i struju). prizemlje: prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom 40m2, degažman, ostava, 2 kupatila, 2 sobe (1 radna), ulaz i terasa, ukupno 93m2 sprat: hodnik, dnevni boravak, kuhinja i ručavanje, degažman, kupatilo, 3 sobe, terasa, ukupne neto površine 104.17m2. Pogodna za više namena, za stanovanje ili kao poslovno-stambeni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zvezdara - Dimitrija Tucovića - 360m2

6.0 | 360m2 | 3.16ari | 850.000 €
Kuća sama na placu, bez velikih ulaganja, na odličnoj lokaciji, neuknjižena.3Plac 3.16a, nije za investitore, vodi se kao velika parcela sa susednim placem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije