Pećinci - Ogar - 160m2 + 20a

Šifra nekretnine : 18265

Prodaja 57.000 € - Kuća
160.00 m220.00 ari6.0 Sobenorveški radijatori  Štampaj
Lokacija: Ogar Ulica: Partizanska standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

Na 300m od centra mesta Ogar (prodavnica, dom zdravlja, apoteka, škola, autobusko stajalište) nalazi se kuća na 20 ari placa.
Kuća je zidana 80-tih godina od čvrstog materijala i ima odobrenje za upotrebu, Pr/Pk, 160m2, u katastru eviden. 80m2.
Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje, dnevne sobe i spavaće sobe.
Potkrovlje: hodnik, 4 spavaće sobe, terasa, prostor predviđen za kupatilo koje nije završeno.
Plac je podeljen na tri dela:
I deo - kuća sa pomoćnim objektima (pom.objekti evidentirani u katastru 114m2 - garaža, radionica, podrum, pušnica, letnja kuhinja sa kupatilom), ulaz u dvorište - klizna kapija sa elektromotorom.
II deo - ekonomsko dvorište sa voćnjakom.
III deo - obradiva njiva (bašta).
Za preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Dvorište, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sremska Mitrovica - Kuzmin - 426m2

9.0 | 426m2 | 11.33ari | 57.000 €
Kuca u Vojvodini, Kuzmin 426m2, 9 soba, + PTK open-space , pomocni objekti 98 m2, plac povrsine 1133 m2 Cvrsta gradja, struja, gradski vodovod, grejanje struja, cvrsto gorivo, mogucnost prikljucenja na gas Ocuvani hrastov parket i stolarija. Krov- crep Lokacija - 1,5 km ukljucenje na auto-put, 20 min od granice sa Bosnom i Hrvatskom, 20 min od Sremske Mitrovice, isto toliko od Fruske Gore. 1. kuca PR+ 1+PTK PR- 2 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, prostrani hodnik. 1.sprat - 4 sobe, kupatilo, hodnik, izlaz na tavanski prostor, prostrane terase. PTK - open space, potencijalno 4 sobe, kupatilo, cajna kuhinja. 2. kuca- 3 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik, dva ulaza. Na placu, 98 m2 pomocnih prostorija. Plac za sredjivanje. Vrtic, skola, ambulanta, prodavnice, mnostvo klubova za sport, uzgajanje i takmicenje konja, manifestacije, festivali.. Kuzmin je grad koji zivi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kuršumlija - Rudare - 100m2

4.0 | 100m2 | 4.55ari | 55.000 €
Kuća je izgrađena 90-ih godina u dva nivoa, ima izolaciju, PVC donji deo grejanje na čvrsto gorivo, četiri sobe, dva mokra čvora, dve pomoćne prostorije. Na 100m od centra sela, u blizini 3 banje: Prolom, Lukovska i Kuršumlijska. 80km od Kopaonika, u toku izgradnja autoputa. 10km do Kuršumlije. Blizu Đavolja varoš. Prolom voda u kući. Mereno 100m2, uknjiženo 75m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Senjak - 199m2+2ara

10.0 | 199m2 | 2ari | 59.000 €
Senjak, kod "Vrtirepa" na 2 ara placa. Renovirana, trosobna kuća i dosta pomoćnih prostorija. Etažno grejanje, sva infrastruktura. 200 metara do prodavnica, prevoza. Do centra grada 600metara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije