Novi Beograd - Blok 62 - 3.0

Šifra nekretnine : 18233

Prodaja 176.000 € - Stan
88.00 m23.0 SobeCG XIV/XIV  Štampaj
Lokacija: Blok 62 Ulica: Jurija Gagarina Telefonskih linija: 1 

Izvorno 3.0 adaptibilan u 4.0, uredan ulaz, 2 lifta, trostran, odlična lokacija i ulaz.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Terasa
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Bežanijska kosa III - 2.5

2.0 | 63m2 | 176.151 €
Predstavljamo vam stan u Magelanovoj ulici 63.25m2. Kosa kvart je u obliku dva slova P(ćirilično). Smešten na uzvišenom delu Bežanijske kose. Izgrađeno je 6 objekata sa zasebnim ulazom. Zgrade su urađene sa panoramskim prozorima koji omogućavaju dosta svetlosti, a na terasama je prostor za uživanje u pogledu na zelenilo. Ovaj stan se nalazi u A lameli, južne orijentacije. Na drugom je spratu (od 2). Po strukturi 2.0. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe sa garderoberom, kupatila i prostrane lođe. Visina je 2.90m. Prostor za savremen život. Useljiv avgust 2024. Kupci prvog stana su oslobođeni plaćanja PDV-a. Cena stana je bez PDV-a. Garažno mesto je 25000e sa PDV-om, tako da postoji mogućnost kupovine istog. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 62 - 3.0

3.5 | 71m2 | 168.000 €
U ponudi je stan fenomenalnog rasporeda na mirnoj lokaciji, na traženom četvrtom spratu. Stan je u izvornom stanju, očuvan u zgradi sa dva lifta. U blizini je vrtić, marketi, pijaca, TC Piramida, dom zdravlja, škola je pored zgrade. Stanovi su odlično zvučno izolovani. Stan poseduje: komotan dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, dve spavaće sobe, terasu, kupatilo i predsoblje. Svetao je i odlične strukture pošto se u sve prostorije ulazi iz hodnika. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Fontana - 2.0

2.0 | 53m2 | 165.000 €
Stan se nalazi u zgradi kod Fontane iza Mekdonalda. Blizina prevoza, marketa i škole. Stan je delimično renoviran, rađeno kupatilo, lođa 3m2, velika dnevna soba od 24m2. Kuhinja sa prozorom i velika spavaća soba. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije