Novi Beograd - Piramida - 26m2

Šifra nekretnine : 18097

Prodaja 54.999 € - Lokal
26.00 m2CG  Štampaj
Lokacija: Blok 44 (Piramida) Ulica: Jurija Gagarina standardna Telefonskih linija: 1 

Prelep lokal u centralnoj piramidi na prvom spratu na glavnom šetalištu.
Lokal je za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Novi Beograd - Piramida - 28m2

28m2 | 79.900 €
Lokal na prvom spratu centralne piramide na glavnoj štrafti sa velikim izlogom sa mogućnošću reklame na suprotnom zidu. Lokal je izdat, prodaje se ili menja za stan, kuću, opština Surčin, opština Stara Pazova. Lokal je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije